28.07.2022 | El rall diari

79 min.
tp

La primera parada de hui ha sigut a les terres del nord: hem parlat amb el personal investigador de la UJI de Castelló i amb el Departament de Dermatologia de l’Hospital Universitari General perquè ens feren una classe magistral sobre com cuidar la pell a l’estiu i com previndre malalties.

Després hem descobert noves 'Il·lustres municipals'. Les protagonistes de hui ha sigut tres joves periodistes que a través de Ràdio Godella conviden persones molt interessants a reflexionar en un escenari curiós: ens han visitat les creadores del projecte ‘De parkineo’.

Tot seguit, ens hem quedat a Ràdio Godella perquè els companys de 'Cinestèsia' ens endinsaren en les novetats de l'audiovisual valencià. Hui han parlat dels rodatges que han tingut lloc a les platges del nostre territori.

Seguidament ens ha vingut de gust fer-nos un aperitiu. El d'aquesta setmana ha sigut científic i l’ha servit María Muñoz. Des de la Universitat de València ens ha parlat d'una cèl·lula amb un nom molt peculiar: la neurona de Jennifer Aniston!

I com cada dijous hem tancat el programa descobrint rutes singulars a les zones de l'interior del nostre territori. Hui hem dissenyat un itinerari adaptat a persones amb mobilitat reduïda en el qual es poden vore les estreles. Aquesta ruta va de Culla a Tabarca, passant per València.

stats