28.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hem fet la primera parada a Bunyol, on hui arranca una nova edició de la singular iniciativa denominada ESMUMBU o Escola de Músiques del Món, un projecte que busca combatre la xenofòbia i el racisme a través d'un dels principals símbols d'identitat del poble: la música.

Un dimarts més hem tornat a la terra de les faules gràcies al nostre buscador d'històries Juan Fran Ferrándiz, que juntament amb el mestre rondaller d'Alcoi, Jordi Raúl Verdú, ens han traslladat a Petrer per a contar-nos la rondalla 'El llop carboner'.

Després ens hem submergit en el món de l'escriptura gràcies a Gràcia Jiménez. Hui la nostra col·laboradora ens ha llegit alguns dels reptes que més ens han agradat i ha fet un repàs dels temes que ens ha plantejat al llarg de la temporada. A més, ens ha fet partícips de l'últim repte: Llig, escriu i viu!

A continuació, i per a tancar la primera hora, hem tornat al col·legi. Amb el curs escolar ja acabat, hem fet un balanç de tots els centres i protagonistes que hem conegut al llarg de la temporada amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría.

I hem tancat el programa visitant "El Racó de la banda", que hui ens rebia amb un pastís i 75 espelmes, una per cada any que compleix la Unió Artística Musical d'Ontinyent.

stats