28.03.2023 | El rall

78 min.
tp

Hem començat el programa coneixent bé l’associació Agricolaris, una entitat sense ànim de lucre nascuda a l’Alt Millars que treballa pel desenvolupament dels municipis de la comarca i els voltants, i que seguix amb molta preocupació l’incendi forestal declarat al voltant de Vilanova de Viver.

Seguidament hem viatjat a la "Terra llegendària" de Juanfran Ferràndiz, i aprofitant que ja és primavera, hem escoltat algunes llegendes i mites que parlen de l’equinocci que acabem de viure. D’aquesta manera hem fet un bon recorregut per mitologies d’arreu del món.

Hem seguit viatjant a través de les lletres, però en aquesta ocasió jugant als detectius acompanyant l’inspector Monfort en les seues noves aventures literàries. ‘La soledad del perro’ és el títol de l’última entrega d’aquest detectiu creat per l’escriptor Julio César Cano.

I per a rematar la jornada, hem gaudit d'un poc de música en "El racó de la banda" d’Imma Mateu. Hem aprofitat per a parlar de la segona edició del Postgrau de Direcció de Banda, Orquestra i Cor del Centre Universitari Florida de València.

stats