27.10.2022 | El rall

77 min.
tp

Hem començat el programa coneixent part del patrimoni del nostre territori fent parada a Elx, ja que aquesta setmana hi han presentat la nova edició de la revista 'Festa d'Elx', que enguany compleix huitanta anys. La publicació pretén donar valor al vessant d'investigació i mostrar la idiosincràsia de la localitat.

A continuació, ens hem traslladat a la Vall d'Uixó, perquè les coves de Sant Josep són l'escenari perfecte per a celebrar Halloween. A partir d'aquest dissabte, acolliran la celebració de 'Jurassic Cave' per a tota la família.

Tot seguit hem conegut uns companys i companyes de professió xicotets, però que prometen. L'alumnat de tercer de primària del CEIP Bertomeu Llorens i Royo de Catarroja ens ha presentat el seu projecte radiofònic i molt més des de l'estudi de la seua escola.

Després les portes de les aules han continuat obertes perquè hem volgut saber com celebren Halloween als centres escolars. Per a fer-ho, li hem plantejat una sèrie de preguntes a Irene Alegria en l'espai "Què diu la mestra".

En "Ecosfera", l'espai mediambiental per excel·lència del programa, Elisa Moragón ha parlat dels reptes sostenibles que planteja el projecte "Tornem, cultura i sostenibilitat", amb el festival Cridem pel Clima.

Per a tancar el programa, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ens ha oferit l'actualitat municipal. En aquesta ocasió hem parlat d'un programa finançat pels fons Next Generation que pretén impulsar, promoure i difondre els jocs tradicionals; un projecte pioner on treballen per primera vegada sis federacions autonòmiques.

stats