27.07.2022 | El rall diari

80 min.
tp

La primera parada del nostre itinerari l’hem feta a Los Montesinos, ja que aquesta localitat del Baix Segura està immersa en la celebració del 32é aniversari de la seua segregació del municipi d'Almoradí.

A continuació hem seguit viatjant per a descobrir els llocs més idíl·lics del territori valencià, i ho hem fet amb el company Julio Leal, que des de Ràdio Manises ens ha proposat una escapada amb encant a Petrer.

Seguidament, la companya Elisa Moragón ens ha portat la seua Ecosfera amb moltes propostes mediambientals per a l'estiu. Hui s’ha centrat a explicar-nos com gaudir d'unes vacances sostenibles.

Per a tancar la primera part del programa ens hem traslladat al Vinalopó Mitjà amb la nostra particular 'Revetlla', perquè al Pinós estan ultimant els preparatius de la seua fira i de les festes d'enguany, que tindran lloc la primera setmana d'agost.

Per últim, com que ja s’acostava l’hora de dinar, hem rebut a l'estudi el nostre mestre gastronòmic per excel·lència: Carles Galletero. En aquesta ocasió portava el cabàs ple d'un dels productes més emblemàtics de la cuina mediterrània: l'oli d'oliva verge extra.

stats