27.06.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a l'Alfàs del Pi, on ho tenen tot a punt per a celebrar una jornada sobre turisme i cinema que forma part de la 34a edició del Festival de Cinema del municipi.

Com cada dilluns, ens ve de gust fer la nostra ruta favorita, la "Ruta dels esmorzars", aquesta setmana amb una secció especial, perquè els companys Arnau Clari, Joan Ferrús i Pelayo Máñez ens han contat quins tresors gastronòmics han descobert fora de les fronteres valencianes.

Després ha sigut moment de "Descobrir paraules", en aquesta ocasió gràcies a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua amb la presentació del llibre 'La llengua de Sant Vicent Ferrer', una iniciativa de Jordi Colomina que compila l'obra del sant.

Com cada setmana, les nostres xarradores particulars, Pepa Guardiola, Isabel Morant i Tesa Giner ens han oferit reflexions i ens han fet pensar de manera crítica. Hui hem parlat amb elles sobre la nit de Sant Joan i sobre com portem els dies posteriors.

En la segona hora del programa els companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ens han acostat l'actualitat dels seus pobles i ciutats.

Hem tancat el programa de hui amb la mirada a Europa, però també a la nostra joventut, i és que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Fundació Musol participen en un projecte europeu per a aconseguir una ciutadania més compromesa i activa.

stats