27.03.2023 | El rall

81 min.
tp

Hui hem iniciat la ruta visitant Alcoi amb la novena edició de les excursions pel seu patrimoni històric i arqueològic. A més, hem parlat de l'excursió que es va dur a terme ahir, diumenge 26 de març, per motiu de les vagues generals del tèxtil alcoià a finals del franquisme.

Una setmana més, hem posat en marxa la nostra ‘Biblioràdio’ i hem visitat la biblioteca municipal de Viver. Allà ens ha acollit la seua bibliotecària, Cristina Herrero, que ens ha desvelat molts secrets.

Hui també ens ha visitat la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, per a contar-nos tots els detalls sobre un projecte que han posat en marxa a l'IES Mare Nostrum d'Alacant relacionat amb les matemàtiques aplicades.

Sabríeu endevinar on i quan trobem la primera referència escrita a la nostra paella valenciana o 'arròs a la valenciana'? Doncs la resposta l’hem obtinguda a través de l'exposició 'Arròs a la valenciana per a la reina d'Espanya', al Museu Comarcal de l’Horta Sud, a Torrent.

I hem tancat la jornada fent un xicotet repàs per l'actualitat dels municipis que conformen la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

stats