26.11.2021 | El rall diari

78 min.
tp

Hui, en ‘El rall’, ens hem interessat pel paper que assumirà l'entorn rural en el context de la crisi energètica. Aquesta serà la qüestió que s'analitzarà en les Jornades de la Nova Ruralitat que se celebren este cap de setmana a Benlloc, la Plana Alta.

Com cada divendres hem repassat les efemèrides musicals destacades de la setmana amb el nostre col·laborador Zequi Castellano. Hui ens ha parlat d’un pianista, compositor i director d'orquestra: el valencià José Iturbi.

Després hem rebut el carrusel de propostes culturals per al cap de setmana. Gràcies a les nostres companyes i companys de la xarxa d'emissores municipals hem conegut alguns dels suggeriments destacats als quals podrem assistir durant els pròxims dies.

Hem tancat la primera hora estrenant secció. Gràcies a la col·laboració de Maymeco, l'Observatori de Majors i Mitjans de Comunicació de la Universitat Permanent d'Alacant, hem tingut el punt de vista de les persones majors sobre les coses que més els preocupen.

En la segona part ens hem endinsat en l'actualitat cinematogràfica valenciana amb els col·laboradors Pablo Plaza i Lluís Campello. Hui s’han centrat en la filmografia del director il·licità Chema García Ibarra arran de l'estrena de la pel’lícula ‘Espíritu sagrado’.

I per a tancar la setmana Salva Gómez, col·laborador de la secció “Sona València”, ens ha portat un dels compositors i directors més importants de la Comunitat Valenciana, Ferrer Ferran.

stats