26.10.2022 | El rall

77 min.
tp

Malgrat les temperatures estiuenques poc habituals d'aquesta època, la tardor s'obri pas en molts municipis valencians. A Toixa (Serrans) han decidit que no hi ha millor manera de donar la benvinguda a aquesta estació que amb una agenda cultural plena d'activitats.

Com sabeu, els dimecres descobrim l'actualitat musical valenciana de la mà de Clara Laguarda, la nostra experta a descobrir temes en "A la marxeta". Hui hem tractat cançons terrorífiques, que fan por i fins i tot algunes que ens poden visitar des del més enllà!

Després hem fet parada a Benicarló, perquè el nostre "il·lustre municipal" de hui ens ha contat una de les troballes gastronòmiques que de segur revolucionaran la cuina mediterrània: el xef Pedro Berja ens ha descobert les "pipes del Mediterrani".

Tot seguit, els amics de quatre potes han sigut els protagonistes amb el nostre "Veïnat Animal", perquè a Sant Vicent del Raspeig han posat en marxa un projecte pilot d'alimentació controlada de gats sense amo, que ja disposa de la col·laboració d'Ecovidrio.

Per a acabar bé el dimecres, la gastronomia ha tornat gràcies a Carles Galletero. Com no podia ser d'altra manera, hem anat a Serra i ens hem preparat per al I Concurs Popular d'Olla amb Carabassa Vicente Granero Vilai. I, a més, ens hem endinsat en el nou llibre de Vicent Marco 'Esmorzars valencians'.

stats