26.08.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Per a començar el programa vos hem proposat un itinerari un poquet diferent: hem anat en bici a través de les ones des de Benigànim fins a Roma per a descobrir la causa solidària que hi ha darrere.

Després hem seguit a la Vall d’Albaida, concretament a la seua capital, Ontinyent, on els xiquets i les xiquetes del municipi han desfilat en l’Entrada infantil de Moros i Cristians. I no només això, sinó que també hem descobert les rutes turístiques que estan fent durant l’agost. 

Com cada divendres, la música clàssica ha arribat amb Zequi Castellano, que en el seu "Musiquer" ens ha portat efemèrides, propostes per als pròxims dies i la figura del pianista i compositor valencià Leopold Querol Roso.

Gràcies als companys i les companyes de Ràdio Bunyol hem fet parada a la localitat, perquè el poble conegut mundialment per la Tomatina té aquest cap de setmana moltes propostes, entre elles la Festa del Mantó.

Per a tancar la setmana, vos hem convidat a la "Terrassa d’estiu", que hui ha sigut a Quart de Poblet perquè la seua tradicional passejada dona el tir d’eixida a les festes. Però hem tingut més propostes d’oci; el reggae ha envaït l’estudi amb la DJ María Deltell. 

stats