26.07.2022 | El rall diari

82 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a la Pobla de Vallbona, on recentment s'han conegut els guardonats dels premis literaris Teodor Llorente 2022 del municipi. Per això, hem parlat amb ells, Juli Martínez i Gregori Royo, perquè ens conten com reben aquest reconeixement, i també amb la Regidoria de Cultura.

 

Després ha sigut el moment d'encetar un nou espai on deixem volar la imaginació i descobrim les curiositats ocultes del nostre territori. A través de 'Terra secreta' Juanfran Ferrándiz ens ha mostrat els secrets de València, des del pont dels Serrans fins al carrer dels Cavallers.

 

A continuació hem viatjat a Manises, on aquest dijous caldrà parar atenció a l'obscuritat de la nit, ja que la Fundació Limne i el consistori ho tenen tot enllestit per a celebrar la 'Nit de les rates penades' a l'Assut de Tormos de la localitat.

 

Per a tancar la primera hora, ens hem endinsat en altres mons a través de la literatura i les biblioteques del territori valencià. Hui hem anat a la de Canet d’en Berenguer, amb el seu club de lectura i la sucursal que obrin a la platja en aquests mesos d'estiu.

 

Com cada dimarts, la música ha envaït l'estudi gràcies a la col·laboradora Imma Mateu i el seu "Racó de la banda". Hui ha vingut acompanyada de Vanessa Garde, la compositora que ha fet la banda sonora de pel·lícules de Hollywood com ‘Exodus’.

stats