25.11.2022 | El rall

77 min.
tp

Hui hem encetat el viatge amb una iniciativa que té lloc a Manises, i és que l'Associació Nacional de Professionals de la Ceràmica presenta “Dejando huella”, una exposició de sabates de ceràmica per a combatre la desigualtat de gènere.

Després ha arribat l'hora de posar-nos les sabatilles per a encetar la “Ruta dels pobles menuts” amb Pilar Moreno. Hui ens hem traslladat a Sempere i Benissuera, dos pobles de la Ruta 99 on celebraran una trobada musical amb més de 400 membres de l’FSMCV.

A continuació hem iniciat la secció "Cinestèsia" amb la frase 'Llum, càmera i acció!'. Hui hem parlat de dos projectes audiovisuals valencians amb la violència masclista com a protagonista: '¿Dónde estabas tú?', de María Trenor, i 'Ecoutez-moi', de Paula Armijo.

Com cada divendres, hem tancat la primera hora del programa amb les corresponsals que tenim arreu del territori, les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, que ens han acostat totes les activitats dels seus pobles per al cap de setmana.

I, per a acabar, hem gaudit de la secció més festera: "Sons valencians". Hui ha vingut Josephine Sweett, una cantant que entrellaça la música electrònica amb el jazz i altres estils, i ens ha regalat una actuació en directe.

stats