25.11.2021 | El rall diari

75 min.
tp

Hui #Diacontralaviolènciamasclista, el Rall ha iniciat el seu camí a l’Eliana per a parlar amb representats de l'Equip Multidisciplinari contra la Violència de Gènere que es va constituir el 2003, un any abans que el govern estatal promulgara la llei de mesures de protecció integral contra la violència de gènere.

Des del Centre Dona Rural de Iatova ha arribat a l'estudi Rosa Solbe, la seua coordinadora, Mamen Vidal, per a explicar-nos les activitats que han preparat este setmana i com és el seu treball diari.

Hem continuat parlant de violència contra les dones, amb el testimoni de Carol L. supervivent de la prostitució i activista per l'abolició que demà impartirà una xarrada a Albal.

Les escoles i instituts han tingut també protagonisme en el programa de hui. Gràcies al projecte Ràdioescola ens hem endinsat en les aules de l'IES José María Parra d'Alzira per a comprovar de primer mà com desenvolupen i duen a terme el seu programa de ràdio.

L'aperitiu de dijous, esta setmana, ha sigut lingüístic. El mosset ens l'hem fet hui amb Vicent Beltran, amb qui hem descobert les particularitats lingüístiques del municipi de Torís.

Les nostres mascotes han sigut les protagonistes un dijous més amb Yolanda Climent, responsable de l'espai 'Xe, que animals!', que es produïx en Ràdio Riba-roja. A "Veïnat animal", hem conegut un espai molt particular: el Santuari Compassió Animal a Ènguera.

I per a acabar els hem oferit teatre. Hem anat fins a Ibi, on la companyia de la localitat 'Font Viva Teatre' representa

Continguts