25.10.2022 | El rall

78 min.
tp

Patrimoni, personatges, melodies i bon paladar. Aquests són els ingredients que han arribat a l'estudi amb la nostra primera parada a Llíria, ja que la capital del Camp de Túria ens ha presentat la iniciativa "Històries Nocturnes". Es tracta d'un viatge que passa per diferents èpoques: l’etapa dels ibers, la civilització romana, l'edat mitjana, el RenaixementI l'època barroca.

Com cada dimarts, ens hem endinsat en les històries més fantàstiques amb Juanfran Ferrándiz i la seua 'Terra Llegendària'. L'itinerari de hui ha passat per la Marina Baixa, amb un relat que explica la raó mítica de l'existència d'un forat que té al cim la serra del Puigcampana.

Quantes vegades vos poseu en la pell de l'altre? És el que li hem preguntat a Mar Busquets, autora de 'La piel del otro', que presenta l'obra poètica al nou cicle 'Literatúria', la proposta cultural de Riba-roja on descobrim autors i autores locals.

Després hem connectat amb els companys i les companyes de Ràdio Manises, que ens han endinsat en la sisena edició d’'Els acústics a Ràdio Manises'. Tindran lloc al llarg de novembre, on la localitat tindrà l'oportunitat de gaudir de ràdio i música valenciana en directe.

 

Per últim, les notes de la música de banda han sonat gràcies a Imma Mateu! Hui, en 'El racó de la banda' hem bufat cent candeles, perquè ens hem sumat a les celebracions del centenari de la Banda Municipal de Villena amb el director, Pedro Ángel López, i el president, Pepe Ferri.

stats