25.08.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Encara que el cap de setmana no ha arribat, el cos i la ment han demanat traslladar-nos al comboiet que tindran a partir de demà a Montserrat, ja que la localitat celebra la primera Fira del Vermut i Blues pel 50 aniversari de la Cooperativa Agrovinícola del poble.

Com que fa calor, ens ha vingut de gust prendre’ns alguna coseta refrescant amb l’il·lustre municipal de hui; li diuen Alejandro Pons, ha vingut de l’Énova i ha llançat una cervesa artesana amb corfes de taronja de la comarca de la Ribera Alta.

Després hem descobert les novetats de l’audiovisual valencià amb els companys de Cinestèsia, que des de Ràdio Godella ens han parlat hui del Riurau Film Festival. A més, hem conegut Toni Sendra pel seu premi al Festival de Cine Pequeño d’Asp i hem anat a València per a endinsar-nos en el rodatge de la nova sèrie ‘Kaos’.

Hem seguit amb la jornada llançant-vos una pregunta: beuríeu aigua de la mar? En l’aperitiu científic de hui hem conegut, gràcies a l’Institut Interuniversitari López Piñero, la història d’una màquina que es trobava al port d’Alacant que era capaç de potabilitzar l’aigua de la mar.

Per a tancar el programa de hui, hem agafat la motxilla i ens n'hem anat a fer turisme a l’interior del territori valencià. Per això, hem fet parada al Racó d’Ademús, on hem conegut totes les activitats culturals, gastronòmiques i festeres de la comarca.

stats