25.07.2022 | El rall diari

82 min.
tp

Hui hem iniciat el programa amb l’espai 'El meu poble a l'estiu', la secció en què descobrim els pobles i ciutats del nostre territori d'una manera diferent gràcies als representants municipals, que ens presenten les seues localitats d’una manera molt personal. Hui hem conegut Canals a través de l'alcaldessa, Mai Castells.

Després hem viatjat a Nules per a conéixer tots els detalls de 'L'estiu a l'estany', una proposta cultural del consistori que entrellaça festa i tradició en un escenari de somni: el paratge natural de la localitat.

Hem continuat amb una de les festes més internacionals del nostre territori, la Tomatina de Bunyol. Hui hem conegut totes les novetats del conveni que ha signat l'administració local amb À Punt per a la retransmissió de la celebració que tindrà lloc el 31 d'agost.

Com cada dilluns, hem visitat els llocs on els més menuts i les més menudes de la casa es diverteixen aprenent: les escoletes d'estiu. Hui hem viatjat a Utiel per a saber com s'ho estan passant amb la gran quantitat d'activitats que tenen preparades.

 

Per a començar la segona part del programa, hem connectat amb els companys i les companyes d’Aldaia Ràdio, i és que hui han estat en l’emissora municipal els representats del consistori per a detallar totes les activitats que han programat en l'homenatge als serveis essencials d’aquesta la localitat de l'Horta Sud.

Per últim, hem descobert paraules, concretament les que més els han cridat l'atenció als trenta alumnes que han participat enguany en l'estada lingüística de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i l’Institut Ramon Llull per a estudiants de valencià als centres de fora de les fronteres valencianes.

stats