25.05.2023 | El rall

75 min.
tp

Hui vos hem volgut apropar una realitat que afecta moltes persones i que, en moltes ocasions, ni tan sols en som conscients de les conseqüències. Hem parlat de la celiaquia amb Jesús Salinas, president d’Acecova, i amb Lorena Pérez, directora de ‘Celicidad’.

Després vos hem portat una entrevista que ens ha fet molta il·lusió. Hem parlat amb Marta Romero Coll, una "Il·lustre municipal" que és directora de cinema, i que aquest 26 de maig estrena en sales el documental ‘Toda una vida’, gravat durant 12 anys.

També hem descobert d’Up! Steam4, una competició organitzada pel Consell Social de la Universitat Politècnica de València que ha reunit més de 3.000 alumnes, des de primària fins a graus, en un campionat en què s’han desenvolupat idees, ferramentes i prototips amb la sostenibilitat com a eix principal.

Pensàvem que anar-nos-en "De festa amb el dolcet" seria una experiència interessant, almenys per a nosaltres, però sembla que per als components d''El Dolcet Pal Café' no és així, perquè en són cada vegada menys… Esperem que les festes de què ens parlen no acaben com ells.

Continguts

stats