26.05.2023 | El rall

73 min.
tp

Hem iniciat el divendres visitant el MARQ d'Alacant per a descobrir l'exposició "La princesa dels Carpats" i unes peces d'or que s'han trobat en una antiga sepultura a Oriola.

Després hem anat amb la nostra companya Pilar Moreno i "La ruta dels pobles menuts". Hem parlat del programa 'Itinerant', de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb la col·laboració de l'Agenda Valenciana Antidespoblament, i del balanç que fan algunes persones que hi han participat a la Vall d'Albaida.

També ens han visitat els companys de "Cinestèsia" que, des de Ràdio Godella, ens han apropat l'actualitat del cinema valencià, i ens han presentat uns curts de l'Institut Valencià de Cultura, del festival Quartmetratges, i un rodatge a Elda.

També hem tingut temps de repassar l'agenda cultural de Sant Vicent del Raspeig de la mà de les companyes de l'emissora local, i hem comentat com van les últimes hores de la campanya electoral des d'Aldaia Ràdio.

I per a rematar la setmana, hem encetat una nova edició dels nostres "Sons valencians", hui amb una convidada de luxe: la cantautora valenciana Ana Zomeño.

stats