25.02.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem anat a Cocentaina per a visitar la seua biblioteca municipal, ja que ha sigut guardonada per la Fundació Bromera en reconeixement a la tasca de foment de la lectura. Hem parlat amb la seua bibliotecària, Dolors Insa.

A més, la música clàssica ha arribat al nostre estudi gràcies al director d''El Musiquer', que ha vingut carregat de disfresses amb un especial de música de Carnestoltes!

Tot seguit hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes: Ràdio l'Om Picassent, Ràdio Ibi, Ràdio Sant Vicent, Canals Ràdio, Ràdio Manises, Ràdio Almàssera, Ràdio Riba-Roja, Ràdio Pego, La Llosa Ràdio, Alzira Ràdio i Ràdio Benicarló.

Hem tancat la primera hora amb l'alumnat que participa en el taller "Aquesta ràdio no és per als vells" que es fa gràcies a la col·laboració de l'Observatori de Majors i Mitjans de Comunicació de la Universitat Permanent d'Alacant. Hui hem rebut un convidat molt especial, Carlos San Juan, que ha remogut els pilars de la banca i de la política amb la seua campanya "Soc major, no idiota".

En la segona part del programa ens han acompanyat els col·laboradors del programa 'Cinestèsia'. A més de les novetats cinematogràfiques valencianes, ens han contat els detalls sobre com ha rebut l'equip del docuweb 'Parir al segle XXI' el premi Anthem Award.

I hem tancat el programa i la setmana mostrant com sonen els nostres pobles en l'espai "Sona València". Gràcies al col·laborador Salva Gómez hui hem descobert el so de Bunyol amb el director de l'Artística, Mario Ortuñ (Ortuño???).

stats