24.11.2021 | El rall diari
Hui hem parat atenció a la Setmana de la Ciència que organitza el campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Enguany torna a ser presencial i ocupa dues setmanes amb activitats que generen molta expectació. Ens ho ha explicat el seu director, Vicent Díez.
Entre les activitats programades, aquesta vesprada tindrà lloc un "Tast arqueològic dels sabors de l'antiguitat" a càrrec del xef Kiko Moya del restaurant L'Escaleta de Cocentaina que té dues estreles Michelin.
Vicent Inglada, secretari de la Unió de Persones Consumidores, ens ha parlat hui de les comissions bancàries més comunes i ens ha explicat quan es poden cobrar les comissions i com podem reclamar-les.
Com cada dimecres, hem dialogat assossegadament en les 'Xarrades en xarxa'. Hui amb Joan Olivares, Ramon Mampel i Joan Borja hem debatut sobre les noves masculinitats. Hem analitzat este moviment que pretén replantejar la idea de la masculinitat i allunyar-la dels rols adquirits.
En la segona part del programa la gastronomia ha agafat el protagonisme amb un cabàs que Carles Galletero ha portat ple d'aromes d’hivern i fruites de temporada. A més, ens ha presentat el llibre 'Coques Valencianes. 100 receptes d’elaboracions salades amb farina' de Chelo Peiró Sanchis.
Hem tancat el programa amb les receptes per a preparar olives que des de Ràdio Cocentaina ens ha acostat el nostre col·laborador Ferran Albors.
P