24.10.2022 | El rall

77 min.
tp

Hui hem iniciat el programa parlant d'una de les activitats més interessants del cap de setmana, i és que el col·lectiu Cronistes Oficials del Regne de València ha celebrat aquest cap de setmana la 32a edició de la seua assemblea general, on han compartit experiències i homenatges.

Seguidament, ens hem traslladat a Vila-real per a endinsar-nos en el menjar tradicional amb les XIII Jornades Gastronòmiques de la ciutat, que donen hui el tret d'eixida amb demostracions de cuina, degustacions populars i molt més.

Després hem continuat parlant de gastronomia, però amb un toc lingüístic amb "Descobrint paraules". L'entitat Tasta'l d'ací ha posat en marxa un nou projecte: una auca dels venedors i venedores del Mercat Central de València que data de mitjan segle XIX.

Per a tancar la primera hora del programa hem anat a Sogorb, on han llançat la campanya “Els valors esportius entren en joc”. La iniciativa posa l'accent en quatre grups: els esportistes, les famílies, els espectadors i els cossos tècnics de clubs i entitats esportives.

 

Com cada dilluns, hem conegut els titulars més destacats de l'actualitat municipal gràcies a les veus dels companys i companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

I, per acabar, hem tancat la jornada de hui amb el nostre expert en música clàssica, Zequi Castellano, i el seu “Musiquer”, on hem conegut el compositor valencià Vicent Asencio Ruano.

stats