24.09.2021 | El rall diari

76 min.
tp

El Rall s’ha posat les sabatilles a primera hora per a córrer juntament amb els pobles que integren el circuit #Runcàncer de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Hem commemorat així el Dia Mundial de la Investigació contra el Càncer amb el gerent de l’AECC de València, Javier Llombart.

El municipi de la Costera, Canals, ha sigut el nostra primera destinació per a conéixer tots els detalls de la Fira de Setembre que s’està celebrant des del dia 16 amb un muntó d’activitats per a tot el veïnat.

I a l’estudi Rosa Solbes hem rebut Zequi Castellano, director del programa El musiquer, que s’emet a la Xarxa d’Emissores Municipals i À Punt ràdio. Amb ell coneixerem cada divendres l’efemèride musical.

A més, com cada divendres hem repassat l’agenda per al cap de setmana juntament amb els companys de les diferents emissores del territori.

Les estrenes de cine i de televisió ens les han presentades els responsables de la secció “Cinestèsia”, Pablo Plaza i Lluís Campello.

El punt final del programa l’ha posat Salva Gómez amb la seua secció “Sona València”, un espai on coneixerem les últimes tendències en música electrònica, però també recordarem temes del passat.

stats