28.09.2021 | El rall diari

79 min.
tp

'El rall' ha salpat hui des de la cala del Portitxol de Xàbia (Marina Alta). Dos joves hi van fer una troballa arqueològica mentre bussejaven. Amb un d'ells i el catedràtic d'Història Antiga de la Universitat d'Alacant, Jaume Molina, hem parlat de la importància d'aquest descobriment.

Vicent Inglada, secretari de la Unió de Consumidors, ha fet molta pedagogia sobre els drets que tenim com a consumidors i consumidores. A més, des de Picassent hem conegut com funciona l'oficina itinerant d'atenció al consumidor que s'ha posat en marxa gràcies a la Mancomunitat de l'Horta Sud.

I des d'Alzira Ràdio ha arribat a l'estudi Rosa Solbes d'À Punt el seu tècnic de so. Ximo Noguera ens ha presentat el llibre i una biografia del grup The Sisters of Mercy, un conjunt britànic que va tindre molta repercussió a les sales valencianes. Noguera també gestiona un segell discogràfic i una revista especialitzada en música experimental A #ElRallEscriu, Gràcia Jiménez ja ens ha posat el primer repte literari: fer una breu descripció al voltant de la mar.

 Imma Mateu, professora de Cor i Banda al Conservatori Professional Josep Climent d'Oliva i directora de l'orfeó de l'Associació Artística i Musical d'Oliva ha convidat al #Racódelabanda Rafa Garrigós, director de la banda de la Societat Filharmònica Alteana; Joan Carles Guillén, president de la Societat Filharmònica Alteana, i Juan Tomás, responsable del certamen d'Altea. En l'última part del programa Irene Alegría, la nostra mestra favorita, ens ha fet algunes recomanacions per a resoldre els conflictes escolars.

stats