24.08.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hem començat el programa de hui fent parada a Suera, on hem conegut el museu obert d’aquesta localitat de la Plana Baixa. Es tracta d’una proposta cultural que converteix el municipi de la Serra d’Espadà en un escenari gratuït amb activitats per a tots els públics.

Després ha sigut el torn d’endinsar-nos en les festes dels pobles i ciutats del territori valencià a través de l’espai "La revetla". Per això ens hem desplaçat a Llombai, on estan de celebració des de divendres passat amb un fum de propostes festives. 

Tot seguit, hem agafat la maleta per a anar-nos-en "De viatge" amb el company Julio Leal, que des de Ràdio Manises ens ha portat a descobrir els racons de Simat. 

Per a tancar la primera hora, l’Ecosfera ha sigut la nostra protagonista, i és que a Almassora han posat en marxa el projecte pilot Eduhort, una iniciativa per a impulsar els horts als centres educatius de la localitat.

En l’última part del programa hem seguit amb les propostes turístiques sostenibles que tenen lloc al nostre territori. En aquest cas hem descobert l’astroturisme fent parada a la Plana d’Utiel-Requena, on la Fundació Starlight farà un curs de monitors d’astronomia. 

stats