24.06.2022 | El rall diari

140 min.
tp

En aquest divendres festiu hem fet la primera parada a Sant Vicent del Raspeig, i és que, malgrat estar encara pendents dels monuments que aquesta nit botaran foc a Alacant, en aquest poble estan ultimant els preparatius per a la celebració del 75é aniversari de les seues festes.

Com cada divendres, el director d''El Musiquer', Zequi Castellano, ens ha portat efemèrides i descobriments de la música clàssica. Hui el nostre col·laborador ens ha submergit en una secció especial, ja que ens ha dut composicions per a l'estiu.

Tot seguit, ens hem plantejat fer un viatge a les terres del nord durant el pont gràcies a l'associació de turisme la Plana de l'Arc. Hem parlat amb Alicia Puig, gerent de l'entitat, que ens ha detallat totes les iniciatives turístiques dels set municipis que la conformen.

També ens hem transportat a la 'Terra Llegendària' de Juanfran Ferrándiz. Hui el nostre trobador particular ens ha endinsat en les rondalles i contes que envolten la nit de Sant Joan.

A continuació hem seguit amb la festa i la música en la nostra secció 'Sona València'. Hui hem descobert com sona Bétera amb Pere Alama, director de la banda de la localitat, i amb Ramón Asensi, escriptor del llibre 'Les bandes de la música a Bétera'.

I en aquest dia festiu tampoc han faltat a la cita els companys de Cinestèsia, que des de Ràdio Godella ens han portat una entrevista molt especial amb un convidat que, de segur, heu reconegut.

Per a acabar la jornada de hui, hem tancat el programa fent parada a Corbera, ja que ho tenen tot preparat per a celebrar el seu festival de blues, una cita ineludible per als amants d'aquest tipus de música amb artistes locals i internacionals.

stats