24.02.2023 | El rall

80 min.
tp

La primera visita del dia l’hem feta a Manises per a visitar el CICEMA, el Festival Internacional de Cinema Ceràmic de la localitat. Hem parlat d'aquesta primera edició amb Rafaela Pareja i Carlos García, els codirectors del certamen.

Després hem anat de ruta amb la companya Pilar Moreno i la seua secció "La Ruta Dels Pobles Menuts", en la qual hem visitat la Pobla de Benifassà, al Baix Maestrat, i també hem parlat amb l’alcalde de l’Orxa, a la comarca del Comtat.

Hem aprofitat per a fer una escapada ràpida a Alemanya amb els companys de "Cinestèsia". Des de Ràdio Godella ens han transportat a la Berlinale, el Festival Internacional de Cine de Berlín.

Com que arriba el divendres i molta gent no sap què fer ni on anar el cap de setmana, hem tornat a rebre les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han apropat els plans que tenen organitzats als seus pobles per als pròxims dies.

I hem tornat a acabar la setmana de la millor manera possible: amb música en directe! Hem rebut la visita del grup Niuss, que ens han permés conéixer-los en profunditat i ens han regalat alguna sorpreseta.

stats