27.02.2023 | El rall

79 min.
tp

La primera parada del dia l’hem feta a Picanya, concretament al seu carrer Major, perquè als balcons ja es poden contemplar les obres que conformen l'onzena edició d'Art al Carrer, una mostra d'art feminista organitzada per l'associació Dones de Picanya i el seu Ajuntament.

Després ha arribat una de les seccions que més ens agrada, "La Biblioràdio". Aquesta setmana hem visitat la biblioteca de Guadassuar. Ens l’ha presentada la seua responsable, Teresa Gomis, i ens ha contat les activitats que s’hi duen a terme. A més, ens ha proposat lectures molt recomanables.

Hem seguit parlant de paraules i de llibres en la secció "Descobrint paraules". Hem viatjat a Novelda de la mà del seu arxiver municipal, Luis Pellín, qui ens ha descobert un llibre de protocol notarial datat entre els anys 1743 i 1745.

Per a acabar la primera hora del programa, hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria. Hui, en la secció "Què diu la mestra?", ens ha presentat la professora Laura Borao, del Centre d’Estudis Marni, que ens ha parlat del projecte lingüístic que ha posat en marxa.

Hem dedicat també uns minuts a conéixer de primera mà la informació més rellevant del que tenien per a contar-nos els municipis de la nostra Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

I per a acabar, hem rebut Maria José Esteban, regidora de Cultura de Nules, per a presentar-nos el cicle Música en Família, una iniciativa que buscarà acostar la cultura musical al seu veïnat més menut

stats