24.01.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui, dilluns 24 de gener, 'El rall' ha celebrat el Dia del Periodista i des d'aquest programa, que focalitza la seua atenció en els municipis i les comarques, hem parlat de l'estat actual de la comunicació local.

Com cada setmana, hem iniciat aquest espai agafant forces per al que ha de vindre. Els nostres col·laboradors de “La ruta dels esmorzars”, Joan, Arnau i Pelayo no ens han fet enveja aquesta setmana, perquè l'equip d''El rall' al complet es va sumar a l'eixida esmorzadora!

Ja amb la panxa plena i les forces renovades, hem descobert paraules. Al llarg del 2021, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua ha afegit molts mots i hui, concretament, hem aprofundit en les últimes incorporacions en què s'ha fet explícit el femení.

Hem tancat la primera part del programa amb les nostres “Xarrades en xarxa”, és a dir, dialogant tranquil·lament amb tres grans dones: Pepa Guadiola, Tesa Giner i Isabel Morant. Hui hem parlat d'actualitat i amb elles hem reflexionat sobre el problema de l'accés a la vivenda.

Durant la segona hora hem visitat la Biblioteca General de la Universitat d'Alacant per a endinsar-nos en la mostra “Àlbums il·lustrats infantils” en què el comissari de l'exposició ens ha explicat més sobre el ric món d'aquestes publicacions.

I hem acabat a Otos, a la Vall d'Albaida. Des d'allí, el soci d'Avamet Mario Mira ens ha contat les peculiaritats de l'oratge de la localitat.

stats