25.01.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui ens hem acostat a Elx per a descobrir el convent de la Mercé o Santa Llúcia, un conjunt patrimonial que no ha tingut molta sort durant la seua llarga història a la ciutat, segons ens expliquen els experts. Ara, a més del pas del temps, aquest edifici s’enfronta a la proposta de convertir-se en un hotel.

Un dimarts més ens hem endinsat en la “Terra llegendària”. Juanfran Ferrándiz ens ha portat una faula que, malgrat haver passat en terres llunyanes i en temps passats, té una vinculació amb el nostre territori. Hem descobert qui era el comte de Cabrera.

Amb l'ambientació creada i la col·laboració de l'escriptora Gràcia Jiménez, hem descobert el plaer de l'escriptura. Des de Sant Vicent del Raspeig ens ha arribat una setmana més “El rall escriu”, en què hem parlat dels aforismes.

Hem tancat la primera hora del programa amb els consells de la nostra mestra de capçalera. Irene Alegría ens ha parlat hui de la gestió d'emocions a través de la música i la commemoració del Dia de la Pau als centres escolars.

Per a tancar el programa, hem iniciat el "Racó de la Banda". Hui Imma Mateu ens ha portat un projecte cultural que pretén oferir una alternativa als estudiants d'instruments de corda dels conservatoris de l'Horta Sud: una orquestra comarcal amb objectius propis.

stats