23.12.2022 | El rall

80 min.
tp

Ja tenim ací les festes de Nadal, per aquesta raó hui hem volgut recomanar-vos algunes idees per a fer turisme i endinsar-vos en les lletres amb una visita a Bolulla, on han llançat una campanya que ompli els carrers i les façanes de versos i dites populars.

Tot i que aquest serà un cap de setmana diferent, també ha arribat la "Ruta dels pobles menuts" amb Pilar Moreno. La companya ens ha acostat les últimes dades de l'informe de seguiment i avaluació de l'Estratègia Avant 20-30 amb Jeannette Segarra, directora general d'Avant, l’Agenda Valenciana Antidespoblament.

Els que tampoc han volgut faltar a la cita dels divendres han sigut els companys de "Cinestèsia", que des de Ràdio Godella ens han detallat el nomenament de Kiko Martínez com a president de Productors Audiovisuals Valencians i el reconeixement de l'actor Jordi Mollà a Montesa.

Les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes també han sigut protagonistes, ja que ens han relatat com viuran els seus pobles aquest cap de setmana amb les celebracions nadalenques.

Com és habitual, ens hem acomiadat de la setmana amb "Sons Valencians", hui amb el grup Diversos Sevas, un conjunt musical divers que té com a essència el pop-rock dels anys 90 i principis dels 2000.

stats