26.12.2022 | El rall

78 min.
tp

Hui hem començat fent parada a Benicàssim, on es donen cita al voltant de 130 alumnes de formació professional dels instituts públics, però també d’Orpesa i la Vall d’Alba, per a participar en Emprendethon, una marató que posa l’accent en l’emprenedoria.

Després hem anat a Simat de la Valldigna per a gaudir de la Biblioràdio! Hui no només ens han recomanat llibres, sinó que també hem descobert la trajectòria d’aquest arxiu, amb 125 anys d’història i un fons amb més de 16.000 exemplars.

Tot seguit, les lletres han continuat sent les protagonistes del programa amb la secció ‘Descobrint paraules’, ja que hem obert el còmic ‘Llengua màgica. Un dia al parc de les Normes’, editat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a commemorar els 90 anys de les Normes de Castelló.

Com cada dilluns, les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han portat l’actualitat dels seus pobles i ciutats amb els titulars més destacats, que en la jornada de hui han passat per la Sant Silvestre.

Però no només hem conegut la popular carrera als diferents pobles del territori, sinó que també hem descobert la Titan Desert 2022, una competició ciclista on l’esportista il·licitana Ariadna Ródenas s’ha proclamat campiona.

Per a tancar el programa, hem seguit amb la ruta pels pesebres nadalencs que ja s’exhibeixen en pobles i ciutats, concretament el del Poble Nou de Benitatxell, a la Marina Alta.

stats