23.11.2022 | El rall

78 min.
tp

Aquesta setmana, més que mai, cal posar-se les ulleres violeta. Per això hui hem iniciat el programa a Albal, ja que la corporació municipal ha rebut el premi Celia Amorós de la Diputació de València per la seua lluita contra la prostitució. De fet, hem conegut els guardons d'enguany. 

Seguidament la música de les artistes locals ha traspassat les ones radiofòniques gràcies a la nostra experta Clara Laguarda i al seu espai "A la marxeta!". Les cançons que ha portat hui tenen molta ànima violeta, perquè commemorem el 25N, però també el 27N, Dia Internacional de la Conscienciació sobre l'Aura.

Després vos hem presentat un nou ''Il·lustre municipal'', Julio Chornet, un metge que va ser regidor de València entre 1936 i 1937, i al qual aquest divendres el consistori de la ciutat retrà homenatge posant el seu nom a un carrer. El seu net, Alfonso Puncel, ens ha contat la seua història.

Per a tancar el programa hem gaudit del formatge i del torró que ens ha portat Carles en "El cabàs de Galletero". Ha parlat d'un dels millors formatges del món, que es fa a Castelló, i també ens ha portat a la Fira del Dolç Artesà, Pelaïlles i Torrons de Casinos. 

stats