23.11.2021 | El rall diari

80 min.
tp

Hui 'El Rall' ha donat visibilitat al treball fet per les dones, sobretot, el que fan les dones en les zones rurals. Hem viatjat fins a les pedanies d'Elx per a aprofundir en la tasca d'unes dones que mantenen viva la tradició de treballar l'espart.

Hem seguit descobrint les llegendes i històries de la nostra geografia amb les dones com a protagonistes. El nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz ens ha portat hui una adaptació en valencià d'un relat de l'escriptora Emilia Pardo Bazán que va publicar el 1897.

Després ha arribat el moment d'escriure. Gràcia Jiménez ens ha donat consells sobre com fer una descripció d'un paisatge i hem conegut els primers guanyadors i guanyadores de la secció "El Rall escriu".

Hem tancat la primera hora del programa escoltant les recomanacions de la nostra mestra de capçalera. Amb Irene Alegría hem incidit hui en els recursos que hi ha al nostre abast per a treballar la violència de gènere a les aules.

Ens hem acostat a Vilafranca per a conéixer les peculiaritats del seu oratge, i ho hem fet gràcies al soci d'Avamet i al seu alumnat de l'IES Vilafranca d'este municipi de l'Alt Maestrat.

Continguts