23.09.2022 | El rall

81 min.
tp

Hui hem encetat el viatge desplaçant-nos a la Vall d’Alcalà, ja que demà el poble comença la Festa Al-Azrak, una singular celebració que combina música, gastronomia, història i cultura.

Com cada divendres, ha arribat la companya Pilar Moreno per a oferir-nos "La ruta dels pobles menuts", que hui ha passat per la Ruta 99, concretament per la Pobla de Sant Miquel, al Racó d’Ademús. A més, ens hem sumat a la primera marxa de senderisme de l'Alt de les Barraques!

Tot seguit, els companys i les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han acostat l'actualitat dels seus pobles i ciutats per al cap de setmana. I fins i tot hem fet una xicoteta ampliació d’aquesta agenda, perquè demà el Pinós serà l'amfitriona de la 8a Trobada Provincial d'Associacions de Cocemfe d'Alacant, un acte festiu i reivindicatiu que reunirà les agrupacions que treballen amb i per la integració de persones amb diversitat funcional.

La següent destinació ha sigut Bunyol. El poble ho té tot preparat per a gaudir de la tretzena trobada de 'Hateros', amb moltes activitats que comencen aquesta nit i s'allargaran durant tot el cap de setmana.

Per últim han arribat els "Sons Valencians". Hui hem descobert el Musiquiz de Burjassot, una proposta cultural situada a Villa Indiano. I no només això, l'artista alaquaser Mise Desastre ens ha regalat una actuació en directe que ha combinat la música urbana i la trompeta.

stats