23.06.2022 | El rall diari

78 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Alcoi per a descobrir l’exposició "Sentir Alcoi" preparada pels més menuts i menudes de l'Escola Municipal de Belles Arts de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa singular que permet reinterpretar la ciutat a partir de la fotografia.

Seguidament ens hem fet un aperitiu lingüístic amb el nostre col·laborador Vicent Beltran de la Universitat d’Alacant. Hui ens ha endinsat en els parlars típics de València.

A continuació hem anat al Pinós per a descobrir un nou il·lustre municipal, ja que un dels seus veïns, Domingo Marco, ha publicat el llibre 'Per l'amor d'un Déu', una novel·la on reflexiona sobre la religió, la Fe i la figura de Déu.

Després hem viatjat fins a Albal, ja que aquest dissabte la Generalitat, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes celebren una nova jornada de ‘Ràdio al carrer’ on la mobilitat de l'Horta Sud serà el principal focus de debat.

Hui també ens ha visitat la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, i ens ha presentat la iniciativa 'Amb molt d'orgull' del CEIP Miquel Adlert i Noguerol de València.

 

En la segona part del programa, hem tornat a la plaça dels Estels d'Alacant gràcies als companys de la ràdio d'À Punt per a conéixer els detalls de la mascletà de hui, disparada per la pirotècnia Tamarit d'Alfarrasí.

I hem tancat el programa en la nostra particular Ecosfera amb Elisa Moragón, que hui ens ha contat tots els detalls de les jornades mediambientals que han desenvolupat a Albalat dels Sorells.

stats