23.02.2023 | El rall

81 min.
tp

Hem començat el dia fent parada a Altea, on estan acabant d'enllestir els preparatius per a celebrar dissabte l'edició d'hivern del seu Mercat del Convent. Hem parlat amb Bea Nomdedeu, responsable d'Agrollotja, una de les organitzadores de l'esdeveniment.

Després hem visitat la Universitat Miguel Hernández d’Elx, on estan celebrant la Setmana de la Psicologia. Hem conversat de la seua programació amb Rebeca Bautista, vicedegana de la Facultat de Ciències Sociosanitàries, i amb els professors i conferenciants David Pineda i Sergio Molina.

Hem viatjat també a Canals per a visitar un espai que ha dedicat l'ajuntament als Borja i al papa Calixt III. Ens ho ha contat l'alcaldessa del municipi, Mai Castells.

En la nostra secció d’esports hem visitat la localitat de Xixona, on han presentat un llibre amb més de 500 fotografies que repassen la història del futbol del seu municipi.

A continuació, ens ha visitat la nostra companya Elisa Moragón, que des d'Alzira Ràdio ens ha portat la secció ‘Ecosfera’. Gràcies a ella hem descobert el llibre 'A tir de pedra. Les rutes més belles de la Safor'.

I hem acabat el dia parlant amb Sergio Mensua, tècnic de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, sobre la constitució de la comissió de treball de les entitats locals menors.

stats