22.11.2022 | El rall

80 min.
tp

Hui hem iniciat el recorregut fent voltes pel Camp de Morvedre, perquè la capital, Sagunt, ha donat el tret d'eixida a 'Capgirant Sagunt de la T a la S', una iniciativa lúdica per a conéixer personatges i curiositats de la localitat.

Seguidament, hem viatjat a la Terra Llegendària de Juanfran Ferrándiz, que hui han protagonitzat els paratges naturals, la verdor i les aigües cristal·lines d'Anna, a La Canal de Navarrés. I és que aquest escenari idíl·lic que també compta, com era d'esperar, amb les seues llegendes.

Després de visitar Anna hem mamprés un viatge metafísic, perquè l'escriptor Pascual Valmaña ens ha presentat la seua nova obra, 'El despertar de la conciencia', un assaig d'autoajuda.

A continuació hem anat a la localitat d'Altea per a seguir parlant de cuidar-nos a nosaltres mateixos. Demà, l'Ajuntament i la Creu Roja d'aquest municipi posaran en marxa un taller de primers auxilis, centrats principalment en la prevenció d'accidents a la llar.

Com sabeu, l'última hora dels dimarts la dediquem a la música de banda gràcies a la nostra 'terratrémol' Imma Mateu. Hui, en 'El racó de la banda', hem bufat 25 ciris, els dels anys que compleix el conservatori professional de música Josep Climent d'Oliva.

stats