22.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Ja sabeu que l'art és un dels nostres passatemps favorits, i per això la primera parada de hui l'hem feta a Benicarló, ja que enguany és la seu de les VII Jornades de Museus de la Comunitat Valenciana. Amb els seus protagonistes, hem descobert totes les activitats que tenen previstes per a aquest cap de setmana.

Tot seguit, ha tornat el nostre aperitiu científic. En aquesta ocasió ens ha visitat Xaro Benavent, coordinadora del projecte 'Girls4STEM', una iniciativa de la Universitat de València que pretén fomentar la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques en les xiquetes.

Després hem preparat les roses per a gaudir de la gran pantalla amb els companys de Cinestèsia, que des de Ràdio Godella ens han fet viatjar a Orpesa, Castelló i València. Fins i tot hem conegut l’empremta valenciana al Festival de Cine de Sant Sebastià.

A continuació, les portes dels centres escolars han seguit obertes amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En 'Què diu la mestra' hem conegut els programes de mediació als col·legis amb Carlos Caurín, especialista en aquestes iniciatives.

Per a començar la segona part, l''Ecosfera' ha envaït l'estudi gràcies a la companya Elisa Moragón, que des d'Alzira Ràdio ens ha oferit una conversa amb l'experta María Sánchez sobre mobilitat sostenible.

Per a finalitzar la jornada de hui, des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ens han contat tot el que ocorre als municipis valencians, i és que l'agenda dels pròxims dies ve ben carregada d'esdeveniments i actes.

stats