22.09.2021 | El rall diari

77 min.
tp

Les presentadores d''El Rall', Clara Castelló i Helena Montaner, han començat el programa pedalant amb el col·lectiu Soterranya per a conéixer la ruta solidària que fan amb persones majors i amb discapacitats per la ciutat de Torrent. Toni Velarde s'hi ha aborronat explicant com gaudeixen aquestes persones amb les passejades.

Sebastià Cucala, president del Consell General del Col·legi d'Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana, ens ha explicat a l'estudi la problemàtica dels edificis que no disposen d'ascensor o que no el tenen a quota zero.

A més, hem estrenat la secció "Xarrant en Xarxa" amb Joan Borja, Joan Olivares i Ramon Mampel amb una qüestió per a resoldre: les infraestructures vertebren? Què en penseu vosaltres?

I hem fet boca abans de dinar amb la secció "El cabàs de Galletero", que ens ha explicat amb el seu bon humor com preparar la terra per als productes de tardor i hivern. A la conversa s'ha unit Amparo Soria per a explicar-nos la recepta de faves rodades que fan a Manises.

I hem rematat el programa amb la secció "L'embruix de Mariola" amb Ferran Albors, que ens ha donat un remei casolà per a combatre els constipats.

Continguts