22.08.2022 | El rall diari

78 min.
tp

Hui hem començat el programa amb Rubén Alfaro, president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que ens ha explicat la tasca que ha realitzat l’entitat els últims dies als incendis forestals. A més, ens ha contat quines accions es duran a terme en els pròxims mesos, colze a colze amb els pobles afectats.

Seguidament, hem continuat coneixent pobles valencians a través dels representants municipals. La parada de hui l’hem feta a la Ribera Alta, concretament a Alfarb, i hem descobert aquest poble a través de la mirada de l'alcalde, Santi Cervera.

A continuació, des de Ràdio Manises, el company Julio Leal ens ha proposat, com cada setmana, un viatge als nostres paisatges més idíl·lics. Hui, en l’espai ‘De viatge’, ens hem traslladat a Relleu.

Després, hem fet parada a Bunyol, ja que la música ha envaït els carrers de la localitat aquest cap de setmana després de dos anys de silenci amb el concert ‘Mà a mà’, on les bandes municipals s’han fet ressò de la importància dels acords i els pentagrames al nostre territori.

Per a encetar la segona part del programa de hui, l’educació mediambiental ha tornat a l’estudi gràcies a BIOagradables, una entitat que ahir va bufar les ciris del pastís pel 10é aniversari amb un fum d’activitats per a tots els públics.

stats