22.07.2022 | El rall

79 min.
tp

Un dels plans d'estiu més divertits és sopar a la fresqueta o veure una bona pel·lícula. I encara és millor si aquestes dues opcions coincideixen. Per això, hui hem fet parada al cinema d'estiu de Requena, al cinema d'estiu de Serra i a l'autocine de Dénia.

Després ens hem endinsat en la música clàssica gràcies a "El musiquer" i el seu director, Zequi Castellano, que ha vingut carregat d'efemèrides, activitats per al cap de setmana i també amb un nou personatge per descobrir! Hui hem conegut la figura del compositor català Enric Granados.

Com cada divendres, els companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ens han portat totes les activitats i les festes dels seus municipis per a gaudir del cap de setmana.

A continuació ens hem traslladat a Alzira per a conéixer tota la informació sobre les festes de Sant Bernat. Música, focs artificials, playbacks, cavalcades, nit del rock, jocs gegants i artesanals... Ho tenen tot a punt perquè tot tipus de públic en gaudisca!

Per a acabar la setmana, hem obert les portes de la nostra "Terrassa d'estiu". Ací descobrim totes les setmanes alternatives d'oci responsable per a les nits de juliol i agost. Hui us hem suggerit un bon dinar, còctels per a tota la família i molta música.

stats