22.06.2022 | El rall diari

54 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Elx, on hem aprés a fer el nostre propi arbre genealògic gràcies als documents del seu arxiu municipal, ja que el consistori ha posat en marxa uns tallers perquè els veïns de la ciutat puguen descobrir qui eren els seus avantpassats.

Seguidament ens hem posat "A la marxeta" amb Clara Laguarda. Hui ens ha portat els temes musicals d'artistes valencians que tenen relació amb la celebració del solstici d'estiu i les fogueres a la nit de Sant Joan.

 

A continuació hem tornat a visitar el "Veïnat animal" de la col·laboradora Yolanda Climent, que des de Ràdio Riba-roja ens ha presentat l'associació Modepran, i hem parlat amb la presidenta.

Després hem anat a Pego, ja que l'entrada de l'estiu marca també l'inici de les festes de Moros i Cristians d’aquest poble. Per això, els companys i companyes de Ràdio Pego ens han acostat totes les novetats de les celebracions d'enguany.

També ens hem desplaçat fins a l'estació biològica i jardí botànic les Torretes d'Ibi, on Segundo Ríos ens ha presentat el poliol, una de les infusions més populars i que està ara en plena floració.

 

I hem tancat el programa connectant amb els nostres companys de la ràdio d'À Punt per a saber com estan vivint a Alacant la seua setmana gran. Hem tornat a la plaça dels Estels, des d'on hem pogut saber com van els preparatius de la mascletà amb què Pirotècnia Zarzoso delectarà hui els alacantins i alacantines.

stats