22.03.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem parat atenció a les biblioteques municipals i a la seua participació en el projecte Bibliowikis. És una iniciativa que permet nodrir d'articles ben referenciats i documentats de la història dels nostres pobles l'enciclopèdia en línia més consultada en l'actualitat: Viquipèdia. Ens han acompanyat Bàrbara Gascó, responsable de la biblioteca municipal de l'Eliana, i Amparo Pons, del Museu d'Etnologia de València.

En "Terra llegendària", el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz ha fet un homenatge al poble ucraïnés i al seu imaginari amb la llegenda del cavaller Ruslan i la filla del príncep Vladímir de Kíiv, Liudmila, amb les veus de Paco Gadea i Mari Nieves Pascual, de Ràdio Cocentaina.

Tot seguit, hem sentit els consells que des de l'emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens acosta Gràcia Jiménez. Aquesta setmana estem homenatjant els nostres poetes i les poetesses, per això hem escoltat suggeriments per a crear poemes.

A continuació, hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria. En l'espai "Què diu la mestra?" hem conegut el projecte del CEIP Col·legi Sagrada Família de Benimaclet, a València, per a aprendre sobre la Primera Guerra Mundial.

En la segona part d''El rall' ens hem endinsat en "El racó de la banda" amb la nostra col·laboradora Inma Mateu. Hui hem tingut una secció de pel·lícula, o més prompte, de banda sonora perquè ens ha acompanyat Constantino Martínez Orts, creador i director musical de la Film Symphony Orchestra.

stats