23.03.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Picassent, on aquesta vesprada les figures que representen una de les seues tradicions més antigues, El Vell i la Vella, havien de prendre els carrers per a omplir-los de sàtira i crítica. Hem parlat amb Elo Hernández, autora d'un llibre que parla sobre aquesta festa ancestral.

Seguidament ens hem posat "A la marxeta" amb Clara Laguarda i els sons valencians que ens parlen de la vida, del dia a dia, de les connexions... Hui, especialment, hem parat atenció a la primavera i als elements naturals que l'envolten, com la pluja que ens acompanya aquesta setmana.  

Després hem obert una porta especial al ‘Racó de la banda’; Inma Mateu ha tornat a l'estudi amb Ramon Gener, un dels divulgadors musicals més destacats del país, que aquesta vesprada imparteix una conferència sobre l’òpera MacBeth al Palau de les Arts.

A continuació, com cada dimecres, hem xarrat en xarxa. Juntament amb Joan Olivares, Joan Borja i Ramon Mampel hem parlat sobre les seues preferències en relació amb la poesia.

En la segona part hem escorcollat "El cabàs de Galletero". Hui ens ha donat a conéixer la Festa del Moniato d'Albal i també unes hamburgueses ben especials que fan a Canals.

I hem tancat el programa a les muntanyes de Cocentaina. Ferran Albors ens ha parlat de l’eufràsia, una planta molt beneficiosa per a les afeccions dels ulls.

stats