21.12.2022 | El rall

77 min.
tp

Quin programa més bonic hem tingut hui, en directe des de la plaça del País Valencià de l'Eliana per a commemorar el 30é aniversari de Ràdio Túria i celebrar el Nadal a la localitat del Camp de Túria. Per això, hem convidat el director de l'emissora municipal, Manolo Villada, que ens ha fet de guia durant tota la jornada. I també ha estat amb nosaltres Salva Torrent, l'alcalde de l'Eliana.

Hui hem conegut totes les activitats que tenen programades per a Nadal sota el títol 'Elinadal', a través del regidor de Festes, Kike Martínez, i amb Pablo Català, l'encarregat de muntar el betlem d'enguany, que està a la plaça en què hem posat l'estudi al carrer.

Tampoc ha volgut faltar Maribel Fuertes, l'escriptora, poeta i fotògrafa elianera que ens ha contat tots els detalls de 'Sin maletas', el seu nou llibre que va sorgir, precisament, d'un programa de ràdio.

Per a tancar la primera hora, la música ha sigut la protagonista amb dues de les veus més reconegudes de la 'radiofórmula' elianera: Nacho Herrero, del programa 'Nacional III' i Pepe González, de 'La hora de los clásicos', que ens han descobert com traslladen la música al veïnat.

Com a colofó d'aquesta festa radiofònica a l'Eliana, hem convidat el nostre 'guru' del bon menjar, Carles Galletero. En el seu cabàs hem trobat els plats típics de la localitat, però també hem visitat el restaurant El Celler amb el propietari, Arturo López.

stats