21.11.2022 | El rall

80 min.
tp

El nostre recorregut particular per les ones ha començat no en un, sinó en tres xicotets pobles: Carrícola, Sempere i la Pobla de Sant Miquel. Aquests han sigut seleccionats per l'IVAM per a acostar l'art als municipis de la Ruta 99. Amb la seua coordinadora i un dels artistes participants hem conegut el projecte 'Confluències'.

Després hem continuat amb la música clàssica com a protagonista, i és que ha arribat Zequi Castellano amb 'El Musiquer', hui des d'Aldaia Ràdio. Com sabeu, sempre porta efemèrides i esdeveniments destacats per als pròxims dies, però hui també ens ha descobert la figura de Joaquín Rodrigo i Vidre.

Tot seguit, ha sigut el torn de 'Descobrir paraules' fent parada a Elx, perquè la localitat conserva a la biblioteca Pere Ibarra part de la documentació que va aportar Manuel Sanchis i Guarner al Diccionari català-valencià-balear, que enguany compleix 60 anys.

A més, els dilluns són molt dinàmics gràcies al nostre espai d'esports, en el qual hui ens hem traslladat a Manises per a conéixer com va ser la XXI gala de l'esport de la localitat amb algunes de les premiades.

Per a començar la segona part, han sigut les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes les que ens han acostat els titulars més destacats dels seus pobles i ciutats, que en aquesta setmana posen el focus en el 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Per últim, hem connectat amb la Universitat Politècnica de València perquè hui es commemora el Dia Mundial de la Pesca Artesanal i l'entitat educativa ha sigut l'escenari on CEMAS, el centre mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible, i la Càtedra Terra Ciutadana de la UPV, estan celebrant unes jornades que posen de manifest les problemàtiques de la pesca mediterrània actual.

stats