21.10.2022 | El rall

78 min.
tp

Hem començat gaudint d'eixe pa acabat de coure al forn del nostre barri o fent una visita a eixa joieria del cantó on sabem que sempre trobarem el que busquem, i és que hui hem parlat de les diverses campanyes a les localitats valencianes que commemoren el Dia del Comerç Local.

Un divendres més, la companya Pilar Moreno ens ha portat per la nostra particular ‘Ruta dels Pobles Menuts’. Hui hem anat a Xaló, on aquesta vesprada comença el VII Fòrum de Municipis d'Interior, en què veus expertes debatran sobre el turisme sostenible al territori.

Un dels millors plans per al cap de setmana és gaudir d'una bona pel·lícula, i qui millor que els nostres experts de ‘Cinestèsia’ per a escodrinyar l'actualitat audiovisual valenciana. En aquesta ocasió han arribat Pablo i Lluís des de Ràdio Godella amb un especial sobre la Mostra de València-Cinema del Mediterrani.

Com cada divendres, hem conegut un fum de propostes de les localitats valencianes per a gaudir del cap de setmana, i ja sabeu que ens les han acostades les companyes i els companys de la XEMV. Esperem que hàgeu agafat paper i boli, que hui hem tingut de tot!

Com que no hi ha millor manera que tancar la setmana amb música, finalment han arribat els ‘Sons Valencians’. La secció d’aquesta setmana s’ha centrat en l'orquestra i el cor del Casino Musical de Godella, una entitat amb més de 200 anys d'història que demà ha organitzat un concert solidari contra el càncer.

stats