21.09.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui hem començat fent parada a la capital de la Ribera Alta, Alzira, on ho tenen tot a punt per a celebrar aquest cap de setmana la 7a edició d'Art al Carrer i la 6a de la Jornada d'Il·lustració de la localitat, amb més de 30 espectacles que ompliran els carrers.

Després ens hem quedat a Alzira per a descobrir una nova 'Il·lustre municipal', Mai Hidalgo, una artista que participa a les Jornades d'Il·lustració i que ens ha presentat els treballs.

Tot seguit, ha sigut el moment d'apujar el volum de la ràdio i ballar 'A la marxeta' amb Clara Laguarda! Hui la nostra col·laboradora ens ha proposat cançons relacionades amb l'arribada de la tardor.

A l'última part del programa, hem commemorat el Dia Mundial de l'Alzheimer a través del nostre 'Veïnat animal', ja que gràcies a l'Associació Alzheimer València (AFAV) i la Fundació Acavall hem descobert què aporten els animals a les persones afectades per aquesta malaltia.

Com cada dimecres, el bon menjar ha arribat a l'estudi gràcies a Carles Galletero, que hui ens ha portat les curiositats del Dia Internacional de la Paella, que es va celebrar ahir. A més, hem conegut tots els detalls de la gastronomia de la Gran Festa del Dux de Riba-roja de Túria amb Joan Clement, divulgador gastronòmic.

stats