21.09.2021 | El rall diari

76 min.
tp

'El Rall' ha iniciat hui el seu camí al Pinós, on hem descobert l'únic rellotge del territori al qual se li ha de donar corda. Fran Pérez ens ha contat la història del rellotge que marca les hores del poble. De la mà de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies hem conegut com s'actualitza el xicotet comerç per a adaptar-se als nous usos de consum. A més, Vicent Hernández ens ha presentat seua novel·la 'El surdo (Maulet)' amb l'objectiu de donar a conéixer com vivien en la Segona Germania. Juan Fran Ferrándiz ens ha acompanyat a l'estudi per a presentar-nos la secció "Terra llegendària", on hem descobert la riquesa de llegendes que tenim en la memòria col·lectiva dels valencians.

En la part final del programa les dones han sigut les protagonistes. De primer, en "El racó de la banda" amb Inma Mateu, que ens ha presentat la presidenta de la Federació de Societats Musicals, Daniela González. I amb Gràcia Jiménez hem presentat la secció d'escriptura creativa i ens ha convidat a escriure en valencià i ens proposarà cada setmana un repte literari.

D'educació inclusiva ens ha il·lustrat Ana López Navajas per a conéixer per què les dones no apareixen als currículums educatius i que s'està fent des del projecte Women's Legacy que lidera la Conselleria d'Educació. Finalment, hem conegut Irene Alegría, la qual ens presentarà cada setmana la secció "Què diu la mestra?".

stats