21.07.2022 | El rall

81 min.
tp

Hui hem viatjat als mons alternatius que ens ofereix la cultura gràcies als premis literaris de Picassent, ja que aquesta setmana s'han conegut les persones guardonades en narrativa i poesia. Hem parlat amb Sònia Guillén i Albert Garcia per a saber com estan vivint-ho.

Després ens hem quedat a l'Horta Sud per a conéixer l'il·lustre municipal de hui: Héctor Domínguez. Es tracta d'un jove de Torrent amb TEA que és expert en falles, de fet, fins i tot fa els seus propis esbossos!

Com cada dijous, els companys de 'Cinestèsia' ens han acostat des de Ràdio Godella l'actualitat de l'audiovisual valencià. Hui ens han parlat del Festival Butoni, el Festival de Cinema de Ciutadà Compromés, del rodatge de 'La vida comienza hoy' i de les novetats de la Ciutat de les Arts.

A continuació ens hem fet un aperitiu científic i ens l'ha servit Maria Muñoz. Hui, des de la Universitat de València, ens ha portat curiositats d'uns veïns molt molestos que ens acompanyen tots els estius: els mosquits.

Com ja és habitual, els dijous d'estiu us oferim viatges a llocs valencians perfectes per a viure una aventura. Hui ens hem traslladat a la comarca dels Ports, on tenen rutes turístiques, gastronomia i recorreguts per camps de lavanda.

Continguts

stats